Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі пішоходів будуть пускати на Новий перекритий міст по годинах.

Про це повідомляє інформаційний портал " Depo.Дніпро".

Начальник дільниці ремонту Нового мосту Микита Заволик заявив, що пішоходів будуть пускати на Новий міст по годинах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Коли закінчимо гідроізоляційні роботи, рух для пішоходів на мосту буде відкрито. В певний час. Зараз відбувається підготовка дороги під асфальт. Відбувається це методом напилення, і якщо у когось є алергічні реакції, то можуть виникнути проблеми", - розповів він.

Микита Заволик зазначив, що роботи планують закінчити 16 серпня, якщо не завадить погода. Пішоходів планють пускати на міст в години-пік – вранці і ввечері. Весь інший час міст буде закрито.

Нагадаємо, що президент Зеленський і мер Дніпра Філатов уклали парі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але з-за цього доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Портал Знай.ua писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.