Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Весь день небо в Дніпрі буде ясним, й хмари не затьмарять його своєю присутністю. Опадів у цей день не варто очікувати. Можете вирушати на літню прогулянку.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу 14 серпня вологість повітря у Дніпрі складе від 33 до 70 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 25 до 31 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:30, захід можна побачити у 19:58.

14 серпня відзначається свято Походження Хреста Господнього (Перший Спас).

Наші пращури говорили, що у Спаса всього в запасі: і дощ, і вітер,тобто погоду у цей день передбачити було складно. Якщо все таки у цей день буде дощ, то мало пожеж буває.

З цього дня починають проводи літо може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних рос.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в Лисичанську (Луганська область) з-за поганої погоди сталося знеструмлення двох насосних станцій.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Білгород-Дністровському, в утворену від сильних злив яму провалилася машина з пасажирами.

Також портал Знай.ua писав, що у Київській області нещодавно зафіксували невеликий сніг.