Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі через аварію на водопровідній мережі безліч містян залишилися без водопостачання.

Про це повідомляє КП "Дніпроводоканал".

У Дніпрі у зв’язку з пошкодженням на водопровідній мережі Д-300 мм, 13 серпня, було припинене водопостачання мешканців та споживачів.

Зараз фахівці ремонтно-експлуатаційної служби підприємства вживають термінові заходи для прискорення усунення витоків та відновлення водопостачання. Коли відновлять водопостачання - невідомо.

Воду відключили за наступними адресами:

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  1. вул. Широка;
  2. вул. Вітряна;
  3. вул. Шлюзова;
  4. вул. Кубанська;
  5. вул. Робкорівська;
  6. вул. Мохова;
  7. вул. Передова;
  8. вул. Східна;
  9. вул. Бєлградська;
  10. вул. Гуртова;
  11. вул. Мінусинська;
  12. вул. Моріса Тореза;
  13. вул. Тайгова;
  14. вул. Башкирська;
  15. вул. Верховинська;
  16. вул. Джгутова;
  17. вул. Стародубцева;
  18. вул. Кінноспортивна;
  19. вул. Шпакова;
  20. вул. Арктична;
  21. вул. Царичанська;
  22. вул. Лєскова;
  23. вул. Петриківська;
  24. вул. Анадирська;
  25. вул. Алуштинська;
  26. вул. Водопровідна;
  27. вул. Березанівська, 67 (санаторій-профілакторій «Лісний»).

Нагадаємо, що незважаючи на те, що спеціальні служби вилучають отруйні продукти тоннами, українці продовжують труїтися, причому не тільки кавунами та динями, але і цитрусовими, екзотичними фруктами.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні, аж до 20 числа, українці зможуть спостерігати одне з найяскравіших космічних явищ – зорепад Персеїди. який є інтенсивним метеорних потоком.

Також портал Знай.иа писав, у вівторок 13 серпня, КП «Водооканал» повідомив про те, що у зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт без холодного водопостачання 13 серпня з 9:00 до 20:00 залишаться мешканці Дніпровського району.