Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині невідомі влаштували кривавий розбійний напад через це оголошений план "Перехоплення".

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У вівторок, 13 серпня, вранці у Кривому Розі двоє чоловіків пограбували і завдали удару ножем людині. Цей інцидент стався на території Військового містечка-35. Після нападу, чоловіки зірвали з потерпілого ланцюжок, після чого зникли на Daewoo Lanos.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нападником на вигляд 30-35 років. Правоохоронці почали пошуки злочинців, оголошений план "Перехоплення".

Нагадаємо, що останнім часом почастішали випадки вуличних пограбувань у Дніпрі, жителі в соцмережах діляться своїми історіями та попереджають про небезпеку.

Як повідомляв портал Знай.uа нахабного злодія-домушника виявили у Львові. Горе-зловмисник прийшов на справу зі своїми сходами, підставив під вікно балкона і пішов займатися своїми злодійськими справами.

Також Знай.uа писав про те, що вночі грабіжник заліз до депутата в офіс і замість бажаної здобичі отримав кулю в обличчя.