Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі легковик влетів під фуру, один із водіїв загинув на місці ДТП.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

На в'їзді в Дніпро легковик на швидкості влетів під вантажівку. У ДТП загинув водій ВАЗа.


Правоохоронці розповіли, що фура стояла на узбіччі біля заправки, коли у неї на повній швидкості врізалася легковик. Кузов майже повністю опинився під причепом фури, і водія затисло всередині.

Очевидці події намагалися допомогти водієві легковика, але безрезультатно, без спецтехніки витягти тіло було неможливо. Коли рятувальники дісталися до постраждалого, він був вже мертвий. Відомо, що загиблому було 36 років.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що в Одеській області сталася потрійна ДТП. В результаті зіткнення чотири людини загинули на місці, ще троє госпіталізовані у важкому стані.

Раніше портал Знай.uа писав, що моторошне ДТП сколихнула країну: переповнений автобус злетів з мосту, багато загиблих

Також портал Знай.uа повідомив, що троє дітей, п'ятеро дорослих: жахливе ДТП під Вінницею налякала українців, "від однієї пляшки нічого не буде".