Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Запорізькій області чоловік втратив свідомість. Але ніхто з перехожих не кинувся на допомогу потерпілому, всі переступали його йдучи далі по своїх справах.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Вчора, 12 серпня, в Мелітополі, 60-річний чоловік знепритомнів прямо при виході з маршрутки, обличчям вниз.

Пасажири не надали допомогу чоловіку, а навпаки сміялися, переступали і проходили мимо. Ймовірно, вони вирішили, що пенсіонер просто вживав алкоголь.

Як з'ясувалося постраждалих має проблеми з тиском і сильні головні болі. На щастя, водій маршрутки допоміг чоловікові і викликав швидку допомогу.

Пенсіонера госпіталізували у лікарню, зараз його життю нічого не загрожує.

Нагадуємо, що на вихідних на Львівщині чоловік отримав смертельний удар електричним струмом через те, що працював з несправним подовжувачем.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав, що просто дикий і божевільний інцидент стався в місті Біла Церква, що на Київщині.

Також портал Знай.uа повідомив, що в смітнику виявили страшну знахідку: стирчала крихітна ручка, Україну сколихнула нелюдська жорстокість.