Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі конфлікт між чоловіком і жінкою закінчився лікарняним ліжком.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок 13 серпня на вулиці Океанській працювали відразу кілька патрульних екіпажів і бригад швидкої допомоги. У пориві злості 52-річний чоловік вдарив свою 48-річну дружину ножем, а потім спробував покінчити з собою.


Між колишнім подружжям виник конфлікт, словесна перепалка швидко переросла в різанину. Не стримавши емоцій, чоловік поранив дружину ножем у спину. Після цього він ударив себе цим же ножем в область серця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Медики оперативно надали постраждалим першу допомогу, а потім їх госпіталізували в міську лікарню. Зараз обидва постраждалих перебувають у лікарні.

На улице Океанской мужчина ударил жену ножом, а затем пытался покончить с собой

Geplaatst door Информатор op Maandag 12 augustus 2019


Всі обставини інциденту будуть з'ясовувати правоохоронці.

Нагадаємо, що у центрі Полтави пізно ввечері у вівторок, 6 серпня, охоронець одного місцевого кафе "Ботанік" отримав кульове поранення прямо в голову від звичайного перехожого.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа у Харкові чоловік убив друга свого пасинка, вистріливши з пістолета в око.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві серед ночі почалася стрілянина, є поранені