Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі 12 серпня, близько 18:00, налякані місцеві жителі звернулися на лінію "102" і повідомили, що у перехожих стріляє невідомий чоловік.

Про це повідомляє "informator".

Згідно з інформацією, невідомий прийшов до школи на Гребній косі і взявши в руки пістолет і почав стріляти в бік людей. Чоловік був налаштований агресивно. Він зав'язав конфлікт з перехожим і вистрілив у нього, але, на щастя, не потрапив.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Стрілець зробив орієнтовно близько 3-4 пострілів. Після цього чоловік пішов углиб коси при цьому стріляючи в повітря. На місце інциденту з'явилися патрульні поліцейські і почали обшук території. Через годину правоохоронці побачили чоловіка, який підходив під опис. Він купався у воді. Поліцейські провели поверхневий огляд і виявили в рюкзаку громадянина пістолет "Флобер" з патронами. Чоловік в якого стріляли впізнав нападника. Поліцейські затримали 30-річного громадянина Ізраїлю і доставили в Соборне відділення поліції.

Нагадаємо, що двоє чоловіків вирішили постріляти з пістолета з балкона будинку на вулиці Михайла Грушевського. Сусіди перелякалися і викликали наряд поліції. Вони стріляли з травматичного пістолета.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа , у місті Білгород - Дністровському, невідомий чоловік стріляв в перехожих з балкона.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку.