Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курси останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Під Дніпром знайшли тіло зниклого 19-річного хлопця, якого шукали більше двох тижнів.

Про це повідомляє Інформатор.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У понеділок, 12 серпня, в Петропавлівці знайшли тіло 19-річного Павла Козлова, якого більше двох тижнів вважали зниклим без вісті.

Зараз точна причина смерті поки невідома, її озвучать фахівці судово-медичного бюро після проведення експертизи.

19-річний хлопець зник 28 липня. Він разом з друзями пішов на водосховище біля шахти недалеко від Першотравенська. З тих пір його ніхто не бачив, а його друзі не знали куди він міг зникнути.

Хлопця шукали протягом двох тижнів. Батьки до останнього сподівалися, що хлопець повернеться додому живим. Він завжди хотів подорожувати містами України і багато робили ставки на те, що він просто поїхав.

Через два тижні після початку пошуків тіло хлопця дістали зі ставу біля шахти "Ювілейна".

Нагадаємо, днями 37-річний чоловік зник під час купання в лиманської воді.

Як повідомляв портал Знай.ua , в окупованому Росією Криму знайшли тіло чоловіки, пошуки якого тривали близько року.

Також Знай.ua писав, що на Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала. У Верхівцеве шукають 52-річну Бакун Ольгу Володимирівну