Анастасія Шаповалова, яка постраждала від рук свого коханого до цих пір знаходиться в лікарні. Зараз дівчину перевели з реанімації, і вона готується до наступного операції. Про це повідомила у себе на сторінці волонтера Злата Некрасова.

Молоду дівчину молодий облив окропом, коли вона спала.

Як відомо чоловік вилив на обличчя своєї цивільної дружини окріп поки та спала. Зараз дівчина відчуває себе краще, але їй належить пройти ще багато, щоб повернутися до свого колишнього стану. Адже у дівчини не тільки фізичні рани, але і душевні.

Анастасія Шаповалова отримала порцію окропу від свого коханого.

Завтра у Насти первая операция. Помочь кроме нас ей не кому, она сирота. Это больно и несправедливо. 5168742705726788 Это карта на которую идёт сбор средств. Спасибо всем неравнодушным. Вместе мы поможем этой несчастной, беспомощной девочке.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Злата Некрасова op Zondag 11 augustus 2019

Нагадаємо, що 37-річний чоловік зник під час купання в лиманської воді.

Як повідомляв портал Знай.иа українська балерина Світлана Ісакова трагічно загинула у страшній аварії під Полтавою. Харківська знаменитість поверталася з Борисполя додому.

Також Знай.иа писав, на Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала. У Верхівцеве шукають 52-річну Бакун Ольгу Володимирівну.