Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Багато, хто хоче переїхати жити в Дніпро не може собі дозволити відразу придбати житло, тому доводиться знімати квартиру. Деякі ж вважають, що знімати житло набагато вигідніше ніж його купувати. Скільки ж коштує зняти квартиру у Дніпрі?

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Найпопулярніші квартири у Дніпрі - однокімнатні, їх шукають 53% орендарів. Традиційно найдорожчі квартири знаходяться на ж/м Перемога, а самі бюджетні — у Самарському районі.

У Соборному орендна плата за однушку складає 6 750 грн в середньому. Для порівняння, у Самарському вона в два рази менше — 3 300 грн.

Зараз у Дніпрі однушку можна орендувати за 4 000 — 6 000 грн, двушку — від 4 500 до 8 000 грн, трикімнатна обійдеться в 6 000 — 10 000 грн.

В ТОП найбільш дорогих варіанти оренди за всіма видами квартир увійшли також Центральний (колишній Кіровський) і Шевченківський (Бабушкінський) райони.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


За перше півріччя 2019 відгуків на оголошення про оренду однушок було 55 700, а це 53% від загальної кількості реакцій. Двушки цікавлять 38% активних користувачів (40 600 відгуків). Найбільш низький попит серед орендарів трикімнатних — 9%, тобто 9 600 від загальної кількості звернень.

3 з 10 власників квартири здають житло без ріелторів. У першому півріччі 2019 послугами ріелтора користувалися 13% орендодавців з Дніпра.

Нагадаємо, днями в Києві шахрайка обдурила жінку на більш, ніж 1 млн гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua троє жителів Одеси, 25-26 років, придумали хитру схему, яка дозволила їм заробити мільйони.

Також Знай.ua писав, що були затримані організатори і виконавці шахрайської схеми заволодіння нерухомістю.