Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


На Дніпропетровщині чоловік обстріляв автомобіль з пасажирами.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 11 серпня, в селищі Мирний кілька чоловіків на BMW X5 обстріляли автомобіль BMW. У салоні останнього в цей момент знаходилися чотири людини.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Постраждалі розповіли, що вони їхали вздовж вулиці, коли їх обігнав автомобіль BMW X5. З його салону вийшли 4 людини, які почали стріляти по машині.

"Ми поїхали заднім ходом, але на нашій машині залишилися пошкодження. Відразу після цього вони звернулися в поліцію", — розповів чоловік, який перебував у салоні авто.

Чоловіки на BMW X5 стріляли тричі, однак зачепити кого-небудь з пасажирів їм не вдалося. Після інциденту стрілки зникли в невідомому напрямку. Чоловік, який перебував у салоні, вважає, що інцидент — не що інше, як замах на вбивство.

Варто зазначити, що інцидент потрапив на камеру відеоспостереження. Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, на дорозі Немирів-Гайсин біля с. Червоне, Вінниця, сталася ДТП приблизно в 21:30, субота, 10 серпня.

Також Знай.uа писав, що небайдужа мешканка Львова допомогла правоохоронним органам зловити злочинця.

Портал Знай.uа повідомляв, що 7 серпня на автодорозі “Львів-Пустомити-Меденичі” сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль збив пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці.