Увечері до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що по вулиці Ревуцького Покровського району міста в Кривому Розі до люку потрапила корова, та вже тривалий час не може вибратись.

Корова в Кривому Розі впала в люк.


Рятувальники дуже швидко прибули на місце події, чергувала 12 державна пожежно-рятувальна частина, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Бідна тварина пролежало в каналізації не один день.

Щоб врятувати постраждалу худобу прийшлося залучити шість чоловік особового складу та одну одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Щоб дістати тварину неушкодженою співробітникам довелося витягувати тварину з допомогою пожежного рукава.

Нагадаємо, в неділю, 11 серпня, о 12:45 до служби порятунку звернулися небайдужі дніпряни. Вони розповіли, що біля міськлікарні №4, що на вулиці Ближній, щеня провалився в люк.

Як повідомляв портал Знай.иа 5 серпня до Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізували 79-річну жительку Стрийського району, в якого лікарі діагностували лептоспіроз.

Також Знай.ua писав, у Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.