В Дніпрі в одній із місцевих маршруток зчинився скандал. Водій нахабно повівся із жінкою, виштовхнувши ту з салону.

Про це стало відомо через скандальне відео, яке потрапило на простори Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах видно, як на одному з міських маршрутів водієві довелося застосувати силу, щоб висадити п'яну жінку.

"І таких же вистачає. Водій буквально витягнув п'яну жінку з маршрутки, яка відмовлялася сідати або виходити. Більш того, вона продовжувала ЛОМИТИСЯ назад, не даючи автобусу виїхати, пасажирам довелося самим закривати двері, поки водій загороджував собою прохід. Ось такі от справи…",- пише в соцмережах очевидець Тетяна Канни-Бродська

Варто зазначити, що думки користувачів соціальних мереж розійшлися: одні стали засуджувати водія за надмірну грубість стосовно жінки. Інші навпаки — висловилися на користь водія.

Нагадаємо, два брати розбилися в автомобільній аварії, коли їхали додому в Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що в Чехії на трасі між містечками Хрудім і Пардубіце зіткнулися мікроавтобуси Renault Master і Ford Transit, в одному з яких поверталися додому із заробітків українці.

Також Знай.ua писав, що у Росії сталася жахлива ДТП з пасажирським рейсовим автобусом, в салоні якого знаходилися діти.

https://www.youtube.com/watch?v=CaUgB9pRMC4&t=2s