9 серпня, близько опівночі, на підлозі приватного будинку на вулиці Юності знайшли труп чоловіка. За попередньою інформацією, він загинув від ножового поранення в груди.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліцію на місце викликали медики швидкої допомоги, які приїхали на виклик. Вони побачили, що на підлозі спальні лежить чоловік з кухонним ножем у грудях. Як з'ясувалося пізніше, кров біля тіла до приїзду бригади хтось намагався вимити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Уночі в будинку з чоловіком була його мати та співмешканка. Вони розповіли поліції, що прокинулися, побачили бездиханне тіло і вирішили викликати медиків. Як з'ясувалося пізніше, незадовго до смерті чоловік разом зі своєю співмешканкою випивали. На момент смерті чоловікові було 42 роки.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Що саме стало причиною смерті, з'ясують судмедексперти та слідчо-оперативна група. Співробітники поліції розглядають кілька версій інциденту, серед них і вбивство.

Нагадаємо, що 6 серпня в Одесі знайшли тіло чоловіка. Моторошна знахідка чекала гостей в петлі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом чоловік, прогулюючись у лісі, знайшов оголений труп.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Деснянському районі Києва, між столицею і селом Погреби, виявили труп чоловіка.