У Дніпрі, на Гладкова, 43, ліфт із жінкою всередині, провалився прямо до шахти.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зірвався ліфт разом зі мною всередині. Падав невисоко — з другого поверху. Я навіть злякатися не встигла, тому що все сталося за кілька секунд. Зрештою, нічого серйозно, посиділа кілька годин в ліфті, поки мене не звільнили, і пішла далі у справах. Засмутило інше: о пів на дев'яту ранку в під'їзді багатоповерхівки досить людно, трафік людей, що йдуть на роботу, значний. І ніхто не запропонував допомогу, всі пройшли повз, поки я всередині намагалася хоч комусь додзвонитися. "Ліфтовик Дніпро" скидав трубку, найбільш свідомими виявилися ДСНС", — розповіла постраждала Ганна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"О 9:54 надійшов дзвінок про те, що ніхто не реагує на крики про допомогу і дзвінки в ліфтову. Наша служба "101" ще раз самостійно подзвонила в ліфтову, і ліфтовики поїхали на Гладкова і звільнили жінку", — розповіла Дарина Гречищева.

Нагадаємо, що шестирічна дівчинка з повіту Синьсян Китаю провалилася в шахту ліфта житлового будинку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одній з багатоповерхівок Києва у Деснянському районі вниз зірвався ліфт.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Вінниці в торговому центрі "Skay Park" ліфт з людьми, в якому знаходилося шість осіб, провалився до шахти.