Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі вперше пройде міжнародний фестиваль сучасного мистецтва DniPRO GogolFest.

Про це повідомляє інформаційний портал "056.ua".

З 27 по 29 вересня у Дніпрі пройде міжнародний фестиваль GogolFest. Мета заходу - згуртувати міста в Україні за допомогою мистецтва. Особливістю фестивалю є тісне сплетіння українського та іноземного сучасного мистецтва.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фестиваль включатиме театральну, музичну, візуальну, освітню та дитячі програми. Фестиваль сучасного мистецтва пройде в центральній частині Дніпра.

Основні події GogolFest

27 вересня - відкриття фестивалю - грандіозне шоу PRO dniPRO на площі Героїв Майдану. У шоу візьмуть участь рейв-бенд ЦеШо і музично-театральна формація NovaOpera.

28 вересня - спец-подія на недобудованій станції метро Центральна і показ опери-реквієм IYOV, яка увійшла в ТОП-10 опер світу в 2018 році.

29 вересня - представлення від ЦСМ "ДАХ" "Сон Аліси", виступи експериментального етно-електронного дуету OY Sound System і легендарного фрік-кабаре DakhDaughters.

Нагадаємо, що Одеський кінофестиваль перетворився на парад "фріків".

Як повідомляв портал Знай.иа, Джамала відвідала Одеський кінофестиваль і справила фурор.

Також портал Знай.иа писав, що названі перші переможці ОМКФ.