Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі в центрі міста провалився асфальт через це утворилася величезна яма.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра".

У середу, 7 серпня, у центрі Дніпра провалився асфальт, яма утворилася в місці перетину вулиць Грушевського і Староказацької. На щастя, в результаті інциденту люди і машини не постраждали.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Під землю пішла значна частина асфальтового покриття біля пішохідного переходу, в результаті чого на місці з'явилася досить глибока вибоїна.

Коли цю ділянку дороги відремонтують - невідомо. Варто відзначити, що подібні випадки у Дніпрі не рідкість.

Просимо пішоходів і автомобілістів акуратно перетинати дане перехрестя.

Нагадаємо, що у Києві на естакади Південного мосту з 10 вечора 2 серпня до 31 серпня частково обмежать рух транспорту.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , капітальний ремонт проведуть на кількох вулицях Львова, тому дорогу на час робіт буде перекрито.

Також портал Знай.ua писав, що из-за моторошного ДТП, яке сталося на трасі Київ-Чоп, рух автомобілів тимчасово паралізований.