Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині чоловік викрав гроші, які збирали для онкохворої дівчинки.


Про це повідомляє інформаційний портал "Перший міський"

У Кривому Розі 6 серпня відвідувач магазину на 44-му кварталі забрав з прилавка коробку з пожертвами. В цю коробку містяни збирали гроші на лікування онкохворої дівчинки Кіри Короїд.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще


Відповідне відео оприлюднили в соцмережі. На відео зображений момент, як відвідувач непомітно для продавця забирає коробку з грошима з прилавка і кладе її в свій пакет.

Geplaatst door Ross Koroid op Dinsdag 6 augustus 2019


Зазначимо, що Кіра Короїд бореться з раком крові. Діагноз лікарів – гострий лімфобластний лейкоз тип l1.

Нагадаємо, що на Львівщині судитимуть злодія-рецидивіста, який крав їжу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у соцмережі з'явилося відео про свавілля циган, які орудують на центральному залізничному вокзалі Києва.

Також портал "Знай.uа" писав, що на одному з ринків Харкова на проспекті Тракторобудівників перехожі зловили щипача і змусили його повернути вкрадене.