Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі безвісти зниклого чоловіка знайшли в лікарні.

Про це повідомляє Інформатор.

5 серпня, близько 23:00, чоловік вийшов на зв'язок і останнє, що він сказав: "Я в парку, викликай поліцію", потім він кинув слухавку і більше не виходив на зв'язок. Останній раз його бачили на Автовокзалі. Дружина Руслана Лавро Анастасія подала заяву в поліцію.


Дружина потерпілого Анастасія розповіла, що його вдалося знайти у лікарні.

"Вчора ввечері на нього напали і обікрали. Знайшли перехожі і привезли в лікарню. У нього перелом щелепи", - розповіла дружина потерпілого.

Варто відзначити, що у Руслана Лавро вкрали абсолютно всі речі, навіть обручку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадуємо, що в Дніпрі розшукують жінку, яка страждає на провали пам’яті. Вона пішла в магазин і не повернулася додому.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що в Дергачах Харківської області місцеві правоохоронці повернули додому восьмирічного хлопчика, який просто пішов гуляти вулицями міста.

Також Знай.ua писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.