Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Бажання зробити красиве селфі ледь не коштувало життя підлітку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Миколаївській області в погоні за красивим фото підліток впав з 30-метрової висоти. На жаль, таких прецедентів багато по всій Україні, в тому числі і на Дніпропетровщині.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Рятувальники ДСНС звертаються до українських батьків з проханням бути більш уважними до своїх дітей, знати, де вони проводять вільний час.

Ця страхітлива НП сталася 5 серпня у селі Панкратово Арбузинського району Миколаївської області, двоє друзів (9 і 11 клас) піднялися на електроопору висотою близько 30 метрів, щоб зробити вдалі фотографії.

Але раптом одинадцятикласник отримав удар струмом і впав на платформу нижче. Рятувальники зняли його з платформи у критичному стані. Його терміново направили до районної лікарні.

Нагадаємо, що у Харкові шахрай намагався залишити без грошей сім'ю ветерана АТО

Як повідомляв раніше Знай.uа , на території Сихівського району невідомі громадяни зняли всі колеса з автомобіля, який був припаркований у дворі біля багатоповерхівки.

Також Знай.uа писав про те, що в одному з супермаркетів Харкова охорона брутально повелася з покупцем, запідозривши його в крадіжці