Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У Кирилівці конфлікт між двома компаніями з Дніпропетровщини закінчився в'язницею.

Про це повідомляє інформаційний портал "dnepr.info".

У суботу 3 серпня між двома групами відпочиваючих з Дніпропетровської області вранці почалася сварка. Незабаром в хід пішла зброя, випадковий перехожий, який приїхав у Кирилівку зі своєю сім'єю, отримав сильне ножове поранення в груди. Він, хитаючись і тримаючись за бік, виходить з кафе і майже відразу падає на землю. Водночас, як видно на відео, ніхто з тих, хто проходить повз, не допоміг лежачій людині.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Очевидці розповіли, що також пролунало кілька пострілів.

На місце події прибули правоохоронці. Компанії, між якими стався конфлікт були досить великими, тому поліцейським знадобилося згрупувати сили. При цьому деякі учасники бійки втекли на двох автомобілях. Але незабаром їх вдалося зловити.

Інші учасники розбійної банди забарикадувалися в одній з місцевих баз відпочинку. Біля неї було помічено кілька машин спеціального призначення. Незабаром всіх членів банди затримали.

Ввечері в лікарні помер чоловік, який отримав ножове поранення.

Нагадаємо, що у Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей. На місце інциденту прибуло декілька екіпажів поліції, а також спецпідрозділ КОРД

Раніше портал Знай.ua писав, щу четвер, 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал Знай.ua повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.