У п’ятницю в одному з подвір’їв Дніпра стався конфлікт між трьома чоловіками, який завершився різаниною, повідомляє портал “Інформатор”.

Як повідомляється, конфлікт стався через святкування Дня Віськово-повітряного десанту, який в Україні перенесли на 21 листопада. Спершу уся компанія лаялась на весь двір, згодом сталася бійка, вході якої один з чоловіків вихопив ніж та порізав іншому горло, потім йому завдали декілька ударів ногами та втекли в бік Слобожанскього проспекту.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Постраждалий наразі знаходиться у лікарні — він втратив багато крові. Правоохоронці розшукують нападників, з’ясовуються усі обставини події.

Нагадуємо, що нещодавно в Одесі нетверезий водій, який підрізав кур’єра на мопеді, у відповідь на зауваження поліз на останнього з ножем.

Як повідомляв "Знай.uа", молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії.

Також "Знай.uа" писав про те, що одеські правоохоронці допомогли приборкати та повернути господарю коня, який втік під час тренувань та вибіг на автомагістраль.