У заповіднику на запорізькому острові Хортиця помітили чоловіка, на якому не було ніякого одягу, повідомляє портал “Gazeta.zp.ua”.

Як повідомляють у соцмережах, нудиста на Хортиці бачили не вперше. Його можна помітити там досить часто. Чоловік загоряє та робить пробіжки, але його зовнішній вигляд при цьому бентежить інших людей, які приходять на хортицю.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Хто цей чоловік і чому він так робить — не повідомляється.

Нагадуємо, що нещодавно в Києві група нудистів влаштувала забіг вулицею Хрещатик. Зараз їх розшукують правоохоронці.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також "Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування.