Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У Дніпрі водій на легковику у стані алкогольного сп'яніння врізався в маршрутку.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 1 серпня, на перехресті вулиць Яворницького і Вернадського легковик врізався в маршрутку.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Водій Hyundai Getz перебував у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік намагався втекти, проте не впорався з керуванням і врізався в маршрутку. В результаті аварії маршрутка перекинулася, а сам винуватець ДТП отримав серйозну травму хребта.

Пасажири маршрутки також постраждали. В салоні громадського транспорту перебувало близько 20 осіб. Більше 10 осіб госпіталізовано.

Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

На перекрестке Яворницкого и Вернадского перевернулась маршрутка: есть пострадавшие

Geplaatst door Информатор op Woensdag 31 juli 2019

Нагадуємо, що 27 липня біля геріатричного центру міста Змієва водій легковика Opel збив інваліда і втік з місця пригоди. Потерпілий невдовзі помер від отриманих травм.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці розшукали водія легковика, який нещодавно в місті Змієві Харківської області на смерть збив інваліда і втік з місця аварії.