Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі кілька чоловіків стріляли з балкона житлового будинку.

Про це повідомляє Інформатор.

Двоє чоловіків вирішили постріляти з пістолета з балкона будинку на вулиці Михайла Грушевського. Сусіди перелякалися і викликали наряд поліції.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сусіди стрільців показали поліції звідки саме лунали постріли. Чоловіки, які стріляли стояли на 7-му поверсі на балконі, правоохоронці відразу ж попрямували до них.

Правоохоронці під час огляду не знайшли у них будь-яких заборонених предметів, однак чоловіки зізналися, що це вони стріляли, і зброя знаходиться у них удома. Вони стріляли з травматичного пістолета.

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей.

Раніше портал Знай.ua писав, щу четвер, 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал Знай.ua повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва.