У Дніпрі збирають допомогу на лікування героя-маршрутчика, який намагався зупинити вбивцю двох поліцейських.

Про це повідомляє інформаційний портал " Дніпро. depo".

Водій маршрутки Валерій Тімонін, який намагався зупинити вбивцю двох поліцейських, опинився у лікарні.

Медики виявили у Валерія Тімоніна рак легенів. Зараз він проходить лікування у Дніпровській міській лікарні № 4, у відділенні онкології.


Всіх небайдужих просять допомогти матеріально, щоб вилікувати героя-маршрутчика.

Варто відзначити, що раніше Валерія Тімоніна нагородили зброєю, медаллю "За порятунок міста" 10 тис. гривень і годинами.


Валерій Тімонін став свідком вбивства і намагався загородити дорогу злочинцю. Той почав стріляти, і водій змушений був поступитися дорогою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що у Києві затримали громадянина Азербайджану, який знайомився з людьми в торгових центрах та біля нічних клубів, а потім забирав у них гроші, телефони та інші цінності.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.