У Дніпрі родичі три роки розшукують зниклого безвісти чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Рoliteka".

Киянин Білий Сергій Олексійович, 1969 року народження зник у Дніпрі три роки тому. За всі ці роки його автомобіль кілька разів бачили в столиці, але чоловіка так і не знайшли.

Особливі прикмети зниклого: худорлявої статури, сиве волосся, середній зріст, велика родимка на лівій щоці.


За останній рік зниклого чоловіка кілька разів бачили у приміських електропоїздах, що прямують з Києва в різних напрямках, і навпаки. Родичі вважають, що він міг стати жертвою злочину і отримати травму голови, що призвело до часткової або повної втрати пам'яті.

Поліцейські звертаються до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація про зниклого, прохання негайно повідомити за телефонами: 067-322-69-00 (дружина Тетяна) або 096-965-95-79 (оперативник Сергій), або 102.

Нагадаємо, Одесі благають про допомогу батьки зниклої дівчинки. Родичі розповідають, що дочка безслідно зникла ще зі вчора.

Як повідомляв Знай.uа , в Дніпропетровській області дівчину, яка зникла безвісти, знайшли мертвою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знай.uа писав, що поліція Одеси затримала кілька разів судимого 38-річного уродженця Донецької області, який навесні цього року серед білого дня скоїв напад на школярок.