У Дніпрі подорожчає вартість проїзду в громадському транспорті.

Про це повідомляє Інформатор.

У липні члени виконавчого комітету міської ради запропонували підвищити вартість проїзду на всіх видах електротранспорту до 6 гривень. Це рішення затвердили під час сесії міської ради 26 липня.

Вже з 3 серпня у Дніпрі подорожчає проїзд у громадському транспорті. Варто відзначити, що ціна на проїзні документи також зросте.

Раніше вартість однієї поїздки в метро становила 4 гривні. Тепер вартість одного жетона складе 6 гривень. Стільки ж доведеться заплатити за перевезення додаткового багажу. За поїздку в трамваях і тролейбусах також доведеться платити по 6 гривень. Винятком стануть школярі: для них квиток коштуватиме 3 гривні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При покупці проїзного документа на тролейбус чи трамвай потрібно буде платити по 300 гривень, а школярі та студенти зможуть їздити по 150 гривень.

Нагадуємо, що в Дніпрі перевізники мають намір підвищити вартість проїзду в місцевих маршрутках.

Портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Дніпрі будуть підвищувати тарифи на проїзд у маршрутках. Але на кожному маршруті ціну встановлять індивідуально.