Президент України Володимир Зеленський зажадав термінового звільнення одного з генералів.

Про це повідомляє інформаційний портал Ргоиа".

Після публікації про те, як начальник поліції Дніпропетровської області затримав поліцейських, які зупинили його авто за порушення ПДР Володимир Зеленський вимагає негайного звільнення генерала.


"Відео з подробицями огидного інциденту з'явилося в соцмережах і ЗМІ. Воно шокує цинізмом поведінки представників старої еліти, які дійсно переконані, що вони разом зі своїм обслуговуючим персоналом, живуть над законом", - зазначив президент на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський зазначив, що після перегляду відео не міг підібрати слів, навіть нецензурних. Його вразив цинізм старої еліти. Але все ж таки президент знайшов слова і прийняла жорстке рішення.

"Я вимагаю від міністра внутрішніх справ пана Арсена Авакова негайного звільнення громадянина Глуховерю з займаної посади, а від голови ДБР пана Романа Труби чекаю швидкого і безкомпромісного розслідування за оприлюдненими фактами", - заявив Зеленський.

Також Зеленський попередив усіх чиновників України — від обласного центру до маленького села — часи безкарності і особливого відносини закінчилися.

Нагадаємо, що на сайті українського президента Володимира Зеленського з'явилася петиція з пропозицією відновити авіасполучення між Україною і Росією.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , у президентської партії Володимира Зеленського "Слуга народу" планують провести адміністративну реформу.

Також портал Знай.ua писав, що новоспечена депутатка Тетяна Грищенко потрапила в скандал.