У Дніпрі рятувальники врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки, стрибнувши з Нового мосту, повідомляє портал “Інформатор”.

Дніпрянин вирішив вкоротити собі віку пізно ввечері, але його побачили люди, які одразу викликали швидку допомогу та поліцію. Рятувальники намагались витягти чоловіка з води, але той сам поплив на Лівий берег. Там його вже чекали правоохоронці та товариш.

Через що чоловік вирішив стрибнути з мосту — невідомо, але на березі він продовжив з’ясування стосунків з товаришем. Розбороняти чоловіків довелось поліцейським, яким вдалось вмовити їх поводитись пристойно.

Наразі “стрибун” знаходиться в Амур-Нижньодніпровському відділку поліції для з’ясування обставин та дачі пояснень відносно свого стрибка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадуємо, що мешканка Дніпра уклала дуже незвичайне парі, яке пов’язане з реконструкцією Нового мосту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але через це доведеться перекрити деякі дороги та можуть утворитися затори.

Також "Знай.ua" писав про те, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.