У місті Жовті Воді Дніпропетровскої області страшна автомобільна аварія забрала три людських життя, повідомляє портал “Politeka”.

Легковик Ford Mondeo, у якому їхали шестеро людей, врізався у дерево на одній з вулиць Жовтих вод. Двоє молодих людей загинули майже одразу, а чотирьох дівчат доправили до лікарні.

Одна з них, на ім’я Соня, також померла, а ще одну, яку звати Інна, перевели до іншої лікарні, де за її життя продовжують бороться лікарі — її стан, хоч і стабільний, але все ще залишається важким.

Нагадуємо, що вчора ввечері на одному з перехресть Харкова патрульна автівка збила двох пішоходів, в тому числі — дитину.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Також Знай.uа писав про те, що офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.