У Дніпрі засудили чоловіка, який зрадив Україну.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Причиною судового розгляду стали коментарі, які Юлій Тузів залишав ще 2017 році в соцмережі "Однокласники" і контент, яким той ділився зі своїми підписниками.

Кілька прикладів коментарів і контенту, які залишав чоловік в соціальній мережі:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Карта, на якій частина України приєднана до Росії і підпис: "Вистачить годувати Бандеру і Київ, Південь і Схід — приєднуйся до Росії";

"Дніпропетровськ - російське місто! Ми як і інші міста чекаємо звільнення!!! Цей хлопець молодець, що не побоявся відкрито підняти прапор Дніпропетровської народної республіки! Пора і нам перестати сидіти і всього бояться, а стати на захист Дніпропетровська, споконвічно землі Росії!".

Такі висловлювання в коментарях були визнані прямими закликами до зменшення території України.

Юлій Тузів був визнаний винним у посяганні на територіальну цілісність України (частина 1 статті 110 Кримінального Кодексу України).

Суд виніс йому вирок у вигляді позбавлення волі на три роки з випробувальним терміном в один рік.

Нагадуємо, що на дорогах Дніпра був помічений наці-мобіль - джип омальований символікою правого толку.

Як повідомляв портал Знай.uа , Гітлер міг перетворити весь світ в ядерний попіл, йому завадила випадковість

Нагадаємо, "Продався і ск*вився. Найближчого друга посадили...": Саакашвілі зізнався Пальчевському в тому, чого не знали навіть найближчі.