У Дніпрі жінка сім років живе на порозі власної квартири.

Про це повідомляє "11 канал".

35-річну дніпрянку Валентину Горб сім років тому вигнала з дому власна мати, з тих пір вона оселилася в під'їзді і живе прямо на сходах. Ні поліція, ні соціальна служба вплинути на ситуацію не можуть.

7 років тому Валентина Горб жила звичайним життям: мала чоловіка і доньку. Але після розлучення стався гучний конфлікт з рідною матір'ю, яка, власне, і вигнала її на вулицю. Дочку вона віддала чоловікові, він поїхав з нею в село.

Через три роки її мати померла, але Валентина так і не повернулася жити в квартиру. Зараз там проживає вітчим жінки. Він пропонував їй жити в квартирі, але вона відмовилася.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сусіди неодноразово пропонували жінці допомогу: влаштуватися в гуртожиток або навіть знайти роботу. Однак Валентина їм категорично відмовляла.

Мешканці будинку також припускають, що у Валентини вже з'явилися психологічні розлади. Вони неодноразово зверталися в поліцію, але марно. Адже за законом жінка може проживати в під'їзді. Примусово відправити жінку на лікування в психіатричну лікарню також можливо тільки з її згоди або згоди найближчих родичів.

Нагадаємо, що під Дніпром Hyundai і Skoda зіткнулися лоб в лоб: машини і люди - вщент, моторошні кадри.

Як повідомляв Знай.uа , ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може прийти в себе від горя.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.