На Дніпропетровщині дідусь зґвалтував онуку.

Про це на своїй сторінці в соціальній сторінці Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

На Дніпропетровщині мати залишила своїх двох неповнолітніх дочок 2006 та 2015 року народження на бабусю і нерідного діда. З'ясувалося, що 65-річний чоловік всю ніч ґвалтував одну з дівчаток і фотографував її на телефон.

Дівчинка розповіла, що дід всю ніч ґвалтував її природним і неприродним шляхом. При цьому він фотографував її голу на мобільний телефон.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правоохоронці затримали чоловіка, і встановили, що раніше він вже був судимий.

Нагадаємо, що у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві невідомий чоловік переслідував дівчину, а потім напав і побив її в під'їзді багатоповерхівки. Після цього він спробував її зґвалтувати.

Також портал "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 21 червня, стало відомо про страшному злочині, яке відбулося в Одеській області в Малиновському районі