На небі в цей день у Дніпрі не буде жодної хмаринки. Опадів у цей день не варто очікувати. Так що сміливо можете вирушати на прогулянку з друзями або рідними, погода цьому тільки сприяє.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок 22 липня вологість повітря у Дніпрі складе від 31 до 84 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 23 до 31 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:00, а захід можна побачити в 20:32.

У цей день вшановується пам'ять священномучеників Панкратія і Кирила. На Панкратія і Кирила пробують перші огірки з грядки. У народі цей день називався чорничним, оскільки з 22 липня починався збір чорниці.

Наші пращури помітили, якщо цей день спекотний, то у грудні варто чекати сильних холодів.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , на Дніпропетровщину обрушилася негода, з-за цього постраждали будинки і попадали дерева.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у столиці Грузії Тбілісі стався землетрус магнітудою 2,9.