На Дніпропетровщині мати на очах у сусідів била свою дитину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сlutch".

У Кривому Розі 43-річна мати била свою дитину на очах у сусідів, вони прийшли в жах від дій жінки.

Місцева мешканка Ірина Уманська своїми очима бачила, як жінка била дітей.

"Я почула крики: "Мамочко, не треба". Ми побігли подивитися, що відбувається, і побачили — сусідська жінка б'є дитину. Вона била його дуже сильно, запихала в будку, кидала об асфальт, у нього з ран на голові почала текти кров", - розповіла жінка.


Також вона розповіла, що коли сусіди спробували зробити їй зауваження вона стала бити дитину ще сильніше.

Ірина Уманська почала знімати те, що відбувається на відео, але горе-мати накинулася на неї і почала бити по обличчю. Після цього жінка звернулася в поліцію. Але жінка заперечила свідчення Ірини, стверджуючи, що та сама провокувала її на насильство, а рана на голові у дитини взялася через укус собаки.

Але їй не вдалося вийти сухою з води, так як інші сусіди підтвердили слова Ірини. Тепер їй загрожує позбавлення батьківських прав за жорстоке поводження з дітьми.

Шановні друзі! Громадські діячі, журналісти, депутаты, закликаю Вас долучитися до вирішиння до дуже тривожного питання! Сусіди згуртувались проти насилля над дітьми. Вже не ила терпіти щоденні крики, побої та приниження дітей. Двох малолітніх дітей виховує психічно хвора жінка. Мої спроби зафіксувати на відио те як дитину 3 років гамселить мати по голові, закінчились подряпинами на обличчі!. Органи місцевого самоврядування, уповноважена, та директор місцевої школи, також органи опіки та піклування металургійного р - ну. Всі повідомлені стосовно того! Але жодної реакції немає. Поліція їхала на виклик 1.5 години,поки мати підкидала, была та кидала свою дитину, за воротами свого подвір'я, куди ми! Громада Не байдужа!!! Немалы право заходити. А потім ми чуємо в новинах, як вбивали дитину і всі знали але не діяли. Одже! Прошу допомоги, бо почуваю себе просто безпорадною.

Geplaatst door Ирина Уманская op Woensdag 17 juli 2019

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що на початку червня харківські правоохоронці знайшли підлітків, які втекли з дому і ховалися біля ставка.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що під Києвом знайшлася дитина, який пропав на Вінниччині. Вона просто сіла не в “свою” маршрутку.

“Знай.uа” розповідав про те, як харків'яни перевиховували місцевих наркоділків.