На пляжі у Кирилівці відпочиваючі зловили дніпровського злодія.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

На території Центрального пляжу в Кирилівці відпочиваючі затримали грабіжника. Ним виявився 25-річний житель Дніпра.

У поліції розповіли, що в чергову частину Кирилівського відділення поліції звернулася 19-річна мешканка Києва. Вона розповіла, що на території Центрального пляжу невідомий відкрито заволодів її сумкою з грошима і цінним майном, після чого втік.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного та затримати його в порядку ст. 208 КПК України. Зараз підозрюваного направлено в ізолятор тимчасового утримання.

Зараз правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадуємо, що раніше правоохоронці затримали експедитора одного з харківських супермаркетів, який намагався вкрасти коробку цукерок.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що злодії залізли в будівлю Апеляційного суду Харкова і вкрали системні блоки комп’ютерів.

Також “Знай.uа” повідомляв про те, що в Чугуєві затримали чоловіка, який під прикриттям благородних намірів пограбував квартиру сусідки.