На Дніпропетровщині через саморобний бойлер загинув підліток.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 18 липня в селі Лошкарівка сталася трагедія. Саморобний водонагрівач впав на 13-річного хлопчика і вбив його.


Трагедія сталася коли хлопчик видерся на саморобний бойлер з великим резервуаром. Водонагрівач не витримав, зірвався зі стіни і впав на підлогу, придавивши дитину.

Загибла дитина був вихованцем дитячого будинку сімейного типу. Про його прийомну багатодітну родину лише позитивні відгуки.

Нагадаємо, що у понеділок, 24 червня, малолітня дитина випала з вікна другого поверху 10-поверхового будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві сталася жахлива трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові молода дівчина вистрибнула з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка. Студентка навчалася в аспірантурі.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку. Ддвоє молодих людей після святкування дня народження одного з них вирішили прогулятися по центру міста.