У Дніпрі затримали чоловіка з кущем конопель в руках.

Про це повідомляє інформаційний портал "novosti-n".

У Дніпрі на вулиці Татарській правоохоронці помітили 56-річного чоловіка з кущем конопель. Поліцейські допитали чоловіка і з'ясували, що він вирощує коноплю для себе і показав місце з насадженнями. Посіви конопель перебували на вулиці Хвойній.

Поліцейські задокументували факт вирощування 80 рослин конопель. Зараз всі зразки відправили на експертизу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що харківські прикордонники затримали громадянина Азербайджану, який намагався нелегально перетнути кордон України з Росією.

“Знай.uа” повідомляв про те, що львівські прикордонники викрили контрабандистів, як намагалися поїздом провезти в Польщу велику партію сигарет.

Нагадуємо, що у Харкові правоохоронці закрили точку продажу наркотиків, яка знаходилася прямо поруч з дитячим майданчиком.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що у Харкові заарештували громадянина Нігерії, який торгував наркотиками.