Канадський режисер і сценарист Джордж Менделюк хоче зняти новий фільм в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

В Дніпрі є безліч локацій, які можуть зацікавити режисера. До таких локаціях відносяться в більшій мірі дніпровські заводи.

Дніпро виявився привабливим для західних режисерів. Це дало старт до створення кинокомиссії, завдання якої – сформувати базу даних, в яку увійдуть усі цікаві для кіновиробництва локації, і створити кіноспільноту.

В числі найпривабливіших місць називають промислові підприємства, які зможуть стати фоном для зйомок фантастичних голлівудських фільмів.


Також у якості картинки вельми затребувані недобудовані будівлі, труби і металоконструкції, адже найчастіше кіношникам доводиться споруджувати декорації, що імітують ці об'єкти.

У мерії Дніпра відзначають: працювати Dnipro Film Commission почне вже в наступному році.

Нагадаємо, у мережі з'явився перший офіційний трейлер українського фільму "Іловайськ 2014".

Як повідомляв портал Знай.ua , компанія HBO, яка випустила "Чорнобиль", придбала права на показ українського фільму "Історія Лізи".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Києві запустять тематичну екскурсію за мотивами популярного серіалу "Чорнобиль".