Уночі у Дніпрі повністю закрили в'їзд на головну переправу через Дніпро. Найближчі два місяці тут працюватимуть комунальники, які проводитимуть завершальні ремонтні роботи.

Про це повідомляє ТСН.

Новий міст - це головна переправа Дніпра, яка сполучає лівий берег із самим центром міста. Поки, що катастрофічного ускладнення на дорогах немає. Але пішоходів на мосту вже багато. Вони проходять просто через будівельний майданчик, щоб швидше добратися до роботи.


Роботи на мосту мають завершити 14 вересня. А якщо роботи на мосту не встигнуть завершити, то мер Дніпра Борис Філатов напише заяву про звільнення.

Нагадаємо, що президент Зеленський і мер Дніпра Філатов уклали парі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але з-за цього доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Також портал "Знай.ua" писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.