У Дніпрі стався грандіозний конфлікт між продавцем кавуном і перехожим, який закінчився різаниною.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 17 липня, біля магазину АТБ, за адресою Коробова, 1, стався конфлікт між торговцями арбузов і перехожим.


Продавець кавунів розповів, що до нього підійшов молодий чоловік у неадекватному стані. Він сказав, що хоче їсти, але у нього немає грошей. Добродушний продавець не хотів конфлікту і дав йому половину кавуна. Але той заперечив і сказав, що хоче цілий причому безкоштовно. Коли хлопець отримав відмову він відразу почав кричати, ображаючи торговця. Після він почав бити товар і нападати на продавця.


Небайдужий перехожий, побачивши цю ситуацію, заступився за працівника прилавка, вліз в конфлікт і вдарив хлопця кулаком в обличчя. Але той ніяк не міг заспокоїтися, і раптом перехожий дістав ніж і вдарив ним у бік неадекватного хлопця, який чіплявся до людей. Після цього він зник з місця події.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Пораненого госпіталізували. Зараз правоохоронці розшукують чоловіка, який підрізав хлопця.

Нагадаємо, що раніше в Ізюмі завершилася різаниною сварка головного лікаря місцевої лікарні з сусідом.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що експедитора одного з харківських супермаркетів звинуватили в спробі вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що у Харкові затримали працівницю аптеки, яка продавала наркотичні препарати без рецепта лікаря.