У Одесі загинув відомий дніпровський ведучий 29-річний Євген Щербаков.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 17 липня відомий дніпровський ведучий випав з вікна квартири на 17-му поверсі, в яку лише нещодавно поселився.

Тіло загиблого виявили місцеві жителі близько 7:00, у дворі "Шостої перлини", на Гагарінському плато. Прибулі на місце події медики констатували смерть. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Всі ми знали цю чудову, талановиту, веселу і життєрадісну людину. Приношу свої щирі й глибокі співчуття родині загиблого, його рідним і близьким", — написав Решетняк Антон, друг загиблого.

Нагадаємо, що у понеділок, 24 червня, малолітня дитина випала з вікна другого поверху 10-поверхового будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві сталася жахлива трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові молода дівчина вистрибнула з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка. Студентка навчалася в аспірантурі.