Дніпровські пляжі перетворилися у справжній Єгипет.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама",

У Дніпрі на пляжі на житловому масиві Перемога активно цвітуть кактуси. Місцеві жителі не можуть намилуватися цією красою і щомиті публікують фотографії кактусів в соціальних мережах.

Відзначимо, що родина кактусових це багаторічна рослина, яка включає близько 127 сімейств і близько 1750 видів. Мешкає переважно в посушливих областях, включаючи одну з найбільш сухих пустель світу - пустелю Атакама.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Розмір квіток коливається від 6 мм до майже 40 см Справжні суцвіття є тільки у видів роду Pereskia: P. aculeata і P. grandiflora, у останньої в суцвіттях утворюється до 50 квіток.

Як повідомляв портал Знай.ua що буде з доларом влітку. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, врачи сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що найбільше грошей витрачають українці?