Під Дніпром знайшли тіло зниклої 33-річної жінки.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 14 липня, з озера на околиці Новомосковська дістали тіло 33-річної Тетяни Головіної, яку більше місяця вважали зниклою безвісти.

8 червня жінка залишила дитину родичам, сіла в автомобіль і поїхала відпочивати в Новосіловку. Вона обіцяла забрати малюка на наступній день, але так і не повернулася. Рідні Тетяни звернулися в поліцію. Через місяць тіло жінки знайшли на дні озера недалеко від Новомосковська.

Правоохоронці з'ясували, що співмешканець загиблої задушив жінку під час сварки. Тіло вивіз до водойми, прив'язав до нього бетонні блоки і втопив посеред озера. А на наступний день продав її автомобіль.


Зараз підозрюваного затримали. За даним фактом слідчий відділ новомосковської поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство).

Нагадаємо, що у Сумах жінка з пістолетом накинулася на дитину та її батька: калюжі крові по всьому офісу. Лікарі борються за життя 15-річної дівчинки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , на Херсонщині звірячому вбили всю родину: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Також "Знай.uа" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.