У Дніпрі замінували одразу кілька вузів.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 15 липня правоохоронцям повідомили про замінування трьох вузів у Дніпрі.

Руки дніпровських "мінерів" на цей раз дісталися до трьох вузів — Національної металургійної академії України, Університету імені Альфреда Нобеля та Університету митної справи та фінансів. На щастя в будівлях було не багато людей і їх швидко усіх евакуювали.


Така ситуація у Дніпрі вже не вперше, і ніхто не знає це — черговий прояв своєрідного гумору або реальна загроза.


Повідомлення про нібито закладену вибухівку надійшло на електронні пошти вузів. У повідомленні анонім вказав, що заклав труну-бомбу з годинниковим механізмом, і у правоохоронців нібито вкрай мало часу, щоб її знайти. Інакше "будівля злетить у повітря". Ще він додав — "удачі в пошуках, мерзенні зрадники арійської раси".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів "АТБ " евакуюють людей.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів.

Також Знай.uа писав, журналіст Знай.іа з місця події повідомив, що надійшло повідомлення замінування будівлі Верховної Ради, будівлю оточили силовики.