У Дніпрі через вандалів знову постраждав пам'ятник загиблим воїнам-афганцям.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі вандали вкрали таблички з пам'ятника загиблим воїнам-афганцям, який знаходиться на Січеславській Набережній. Пропажу табличок помітили в неділю, 14 липня. Невідомі поцупили 6 табличок з іншого боку пам'ятника.

Цей пам'ятник спорудили ще в 1989 році на честь українських героїв, які загинули в Афганській війні. З 1979 року в цій війні полягли 47 українців, а 186 померли від отриманих поранень в наступні роки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що харківський меморіальний знак героям УПА нещодавно вандали залили червоною фарбою.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що у Харкові розгорівся скандал, через повернення одному з проспектів імені радянського маршала Жукова.

“Знай.uа” розповідав, що міська влада намір відновити іншого пам’пам'ятник маршалу Жукову, який активісти знесли.

Нагадаємо, що пам'ятник героям УПА, який знаходиться в самому центрі Харкова, відновили після того, як його пошкодили вандали, повідомляє портал "Depo".