Порадувавши нас безхмарним ранком, погода у Дніпрі зміниться вже у середині дня й небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 15 липня вологість повітря у Дніпрі складе від 34 до 88 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 21 до 28 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 04:52, а захід можна побачити в 20:39.

У цей день вшановується пам'ять святителя Фотія, митрополита Київського. Наші пращури помітили, якщо до 15 липня на деревах "проглянуть" перші жовті листочки — осінь настане рано і зима буде ранньою. У період з 15 по 20 липня у річках і водоймах починає цвісти вода.

Нагадаємо, Одеси накрив потужний смерч, очевидці показали лутц стихії.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями. Захоплюючі кадри швидко поширилися в мережі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Дніпропетровщині негода наробила біди. Люди підраховують збитки після нічної грози.