14 липня у Дніпрі весь день погода буде ясною, й хмари не затьмарять небо своєю присутністю. Опадів не передбачається.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вологість повітря в цей день — 41-91 %.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За прогнозами синоптиків, найхолодніше буде в 6:00 - температура повітря складе 14 градусів вище нуля. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть 20 — 25 градусів тепла. Схід сонця можна очікувати в 4:51, а захід сонця — в 20:40.

Найвищу температуру в цей день зафіксували у 2002 році: тоді стовпчики термометрів показували 35,4 градуси спеки. Найхолодніше було у 1993-му — 9,6 градуси вище нуля.

14 липня відзначається день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У минулі часи помітили, хороша погода 14 липня обіцяє хорошу погоду 14 листопада, а якщо буде погана погода у цей день, то й 14 листопада нічого хорошого не чекай.

Нагадаємо, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали яскраве природне явище у вигляді смерчу (або торнадо).

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 14 липня, на більшій частині території України очікується тепла і суха погода. Проте, пощастить не всім.

Також портал "Знай.uа" писав, що по всій території України очікуються потужні опади, а місцями синоптики обіцяють грози.